Sommar, sol och en stackars liten Corgi

Lilla Timpen har gått och fått ont i höften den stackars. Dagen innan midsommarafton trotsade vi det nedvräkande regnet och tog honom till veterinären där han klämdes och kändes och röntgades. Höftleden var tydligen slapp men mer än det unde de inte säga. Inte förrän på onsdag då en specialist ska kolla på plåtarna får vi reda på om det är en uppkommen skada eller om det är medfött och vad som kan göras åt saken.
Som det är nu får den lilla plutten sitta och glo i en avspärrad del av hallen. Det är inte alls roligt för en livsglad liten corgigosse, det kan konstateras. Jag får hjärtsnurp när han tittar med de stora bruna på mig och gnäller över att han inte får springa runt och jaga gräs. Sommaren verkar faktiskt inte alls bli som planerad och till råga på allt är kaffet slut.

Kommentarer
Postat av: Hector

Nämen Timmy, det var inte skojigt. Hoppas det här muntrar upp dig lite. Lille vännen. Hoppas att det inte är ngt allvarligt som de hittar.

Ha nu en fin vecka och jag hoppas du får springa runt och busa så som en liten cardigan kille ska få göra snart. Tröstepussar och nospuffar från mig.

2011-06-27 @ 13:52:41
URL: http://rocketbus.bloggagratis.se
Postat av: Hector

Hej Timmy liten !

Vad sa veterinären nu då. Har du jätteont i höften ? Usch visst är det jobbigt att ha ont. Men matte säger att mitt går över, och hon hoppas att ditt gör det också så att du inte har ont hela tiden.

Nospussar i massor till dig från en kompis !

2011-07-02 @ 22:02:37
URL: http://rocketbus.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0